shikone qfar ahmaka ka ne pdk.mizerje...
shikone qfar ahmaka ka ne pdk.mizerje...
haaaa haa.. ngo knej antijanull..
Mu rrenat as per 700 vjet s'mundesh me m'i qite per ledin, per te vetmen arsye qe nuk rrej m'sa muhameti alejselaekvesalamualej..
Eshte mire me lexu qka kam shkru e jo veq me repliku per hater te shkive.., po i perseris fjalet e kontestume:
"A ke degju ndonjeher qe te marrin pjese 95%, 99% e diku edhe permbi 100% te qytetareve, deri ne 149% ne votime? Kjo i ka ndodh vetem partis ne pushtet jo VV e as te tjerave parti."
Ktu po tregoj qe vetem PDK-se i ka ndodh me i pas 100% e me shume te qytetareve ne votime, asnje partie tjeter. Me duket qe Decani as 50% se ka arrite.
Kjo s'do te thote qe s'ka pas parregullsi, mirepo keto perqindje vetem pdk-ja me klysht e vet i mrrin, e une kete e kam thane, theksu, potencu..
Kesaj fjalie nese ja hjekim ate "lavdishem", del plotesisht e sakte, ashtu ka ndodh, i ke reportazhet e mbledhjeve te kuvendit (nderhyrjet nga jashte, pauzat me zor, telefonatat, zarfet), jo qe po e them une.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Mos u mundo me e kthy temën në çështje fetare e mos i përmend Shkijet duke u përpjek me më fyer. Ato fyerje mundesh me i mbajtë se të përkasin ty.
Duke e shkurtuar shkrimin vazhdove me përpjekje për shtrembërimin e të vërtetës dhe tregove se me vetëdije je duke gënjyer.
Ja ku e ke atë pjesë të shkrimit pa i heq fjalitë në mes:
Për parregullësi e pate fjalën. Vazhdove me gënjy duke e ditur se nuk është e vërtet se me vota nga ato parregullësi "eshte zgjedhe partia e pushtetit" sepse janë përsëritur zgjedhjet në ato Komuna ku ka pas parregullësi për të cilat e pate fjalën. Parregullësi, të cilat u mundove me i paraqitë sikur ishin vetëm aty ku partia që ishte, dhe është në pushtet, PDK-ja, fitoi shumicën e votave, përderisa kishte parregullsi edhe në Deçan, ku PDK-ja nuk e kishte dhe nuk e fitoi shumicën, por mbeti fituese AAK-ja.
Përmend "zarfet" duke e kujtu zgjidhjen e zgjedhjes të Kryetares së SHTETIT TË KOSOVËS, që u mbështet në ligjet në fuqi në SHTETIN E KOSOVËS, me ndërmjetësim të Shkelqësisë së Tij, Ambasadorit të SHBA-ës në SHTETIN E KOSOVËS, Christopher William Dell.
Vetvendosja duhet të i qartësojë qëndrimet: a është kundër SHTETIT TË KOSOVËS dhe kundër Amerikës?
Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 25-06-2011 më 05:38
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
1500 veta hahhahahaaa, ne daq shume ne daq pak hahha
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
PDK, kryesine e partise e ka sa kane dal keta ne protesta.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
sa per polici qe ka hashimi te garantoj qe edhe ne ndertes te qeveris i shim hy o sharlatan por si duket ksaj here nuk ju dhezi mir edhe pse provuat te provokoni per eskalim te protestes pastaj te hani mutt ju te PDK-S NE KUVEND gjdo her kur ju keni provoku protesta ka eskalu pa fajin e vetvendosjes kur ju keni ndejt urt protesta ka vait ne rregull kurse saher qe kosvoven dota vizitoj ndonje minister i shtetit armik siq esht aj i serbis aktivistet e vetvendosje dote sulmojn e skorten e e tije
kurse ju patriota te hashim hajnit boll ma
Une i permendi shkijet sa here shoh qe ndokush qon uje ne mulli te shkijeve, me apo pa vetedije. Nese nuk eshte rasti yt, je i vetedijshem per kete, mos u fyej.
Si ajo e shkijeve si ajo e muhamedit ishin vetem batuta.. ti i more seriozisht, vazhdojme seriozisht..
Shkurtesen e bera per shkak te parendesis e jo n'perpjekje me i fsheh, se ato nuk fshehen, atu jan.
Parendesia qendron ne ate qe: partia ne pushtet ka bere vjedhje skandaloze dhe spektakolare. Me perseritjen e zgjedhjeve u hoq spektakolarja, ndersa skandalozja mbeti po aq e forte si me heret. Kot e fut dhjet here fjalen genjeve, ke genjyer, me genjy.. fakt i gjalle dhe i pamohueshem eshte se hashimi me klysht e tij e mbuloj Kosoven me turp.. me rastin e zgjedhjeve tejkaloi te paimagjinueshmen.. ja preu kembet zyrtarisht Shtetit te Kosoves duke e shenderruar ne plaqke te atij qe eshte me i forte.
Si mendon ti, une po vjedhi sa te muj, nese me zajne.. kurgjo kurrkujt. Ku ka n'bote nje hajn qe zihet te mos jep asnje pergjegjesi, madje te perkedhelet prej "shkelqesis se tij". Duhen doreheqje, sepse nuk qendron moralisht qe te njejtit prap te konkurrojne. Perseritja e zgjedhjeve ishte minimalja ne perpjekje per ta genjyer qytetarin dhe opinionin me te gjere se ja.. pastruam fytyren, ndergjegjen dhe jemi te denje per pushtet.. Kush e pranon kete dinjitet te tyre per te vertet eshte kunder Kosoves dhe qon uje pa asnje dyshim ne mulli te shkijeve. Kush i sulet VV duke tentuar ta paraqese te njejte me partin e cubave(ky qendrim eshte kampion i marrezise, s'ka as me te voglen deshmi, perveq mendjes se thare) qon uje ne mulli te shkijeve. Kush s'don ta kuptoj kete ndryshim mes VV dhe atyre qe vodhen pushtetin, e i barazon ne ligesi, eshte ne gjendje akoma me te keqe. Vija e tret, as me juve as me hajnat, qon uje edhe me shume te shkijet, s'ka vi te tret. Shqiptaret nuk mund t'i lejojne vetes luksin e vijes se tret.
Kjo eshte qesharake dhe s'meriton te komentohet fare.Përmend "zarfet" duke e kujtu zgjidhjen e zgjedhjes të Kryetares së SHTETIT TË KOSOVËS, që u mbështet në ligjet në fuqi në SHTETIN E KOSOVËS, me ndërmjetësim të Shkelqësisë së Tij, Ambasadorit të SHBA-ës në SHTETIN E KOSOVËS, Christopher William Dell.
VV i ka qendrimet si rrezet e diellit. VV eshte kunder serbise. Kush e mbeshtet serbin automatikisht vetvetiu del kunder VV, le te jete shkelqesia e tij e ndyre apo pushtetaret jolegjitim vendor momental qe perfaqesojne shtetin e Kosoves.. ka pak rendesi. VV nuk mund ta ndryshoje qendrimin varesisht nga subjekti qe ka perball, kete e bejne servilet e hashimit.Vetvendosja duhet të i qartësojë qëndrimet: a është kundër SHTETIT TË KOSOVËS dhe kundër Amerikës?
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
une se di se kush i ka ble ato fabrika qe ju thoni por por un them se atoi jan pasuri e kosoves se a i ka ble florim krasniqi at sjam i sigurt dhe nese i ka ble jasht ligjit at ,her duhet denoncuar apo un e di se hajnia nuk matet me gram as me kilogram por nje e di se ministrat nga qeveria e kosoves jan nder hajnat mete mdhenje ne rajon dhe balkan dhe nuk dueht te shfaqim inatete partiake por ta denoncojm te keqen ne kosove tu kiha lut ty si njeri a te pengon kur degjon se ministrat dhe deputetet e pdks ne ket rast jan multi milonera edhe at ne koh rekorde shu te shkurt nga gjith ajo pasuri
Krijoni Kontakt