Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 246
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    shikone qfar ahmaka ka ne pdk.mizerje...

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Unë "t'killavi" me dëshmi e "t'i qes rrentë për ledinë":

A të duhet ndonjë dëshmi tjetër se ke shkru të pavërteta përpos asaj se, për shkak të parregullsive, zgjedhjet janë përsërit edhe në Deçan, ku PDK-ja nuk e ka pas shumicën?

Sipas juvet, kur Kuvendi i zgjedhë si Kryetarë të Komisioneve Albin Kurtin dhe Florin Krasniqin e Vetvendosjes, atëher është Kuvend legjitim dhe i lavdishëm, ndërsa kur Kuvendi e zgjedhë Kryetare Atifete Jahjagen dhe Kryeministër Hashim Thaçin, atëher është Kuvend jolegjitim dhe i turpshëm.
    haaaa haa.. ngo knej antijanull..
    Mu rrenat as per 700 vjet s'mundesh me m'i qite per ledin, per te vetmen arsye qe nuk rrej m'sa muhameti alejselaekvesalamualej..
    Eshte mire me lexu qka kam shkru e jo veq me repliku per hater te shkive.., po i perseris fjalet e kontestume:
    "A ke degju ndonjeher qe te marrin pjese 95%, 99% e diku edhe permbi 100% te qytetareve, deri ne 149% ne votime? Kjo i ka ndodh vetem partis ne pushtet jo VV e as te tjerave parti."
    Ktu po tregoj qe vetem PDK-se i ka ndodh me i pas 100% e me shume te qytetareve ne votime, asnje partie tjeter. Me duket qe Decani as 50% se ka arrite.
    Kjo s'do te thote qe s'ka pas parregullsi, mirepo keto perqindje vetem pdk-ja me klysht e vet i mrrin, e une kete e kam thane, theksu, potencu..
    Sipas juvet, kur Kuvendi i zgjedhë si Kryetarë të Komisioneve Albin Kurtin dhe Florin Krasniqin e Vetvendosjes, atëher është Kuvend legjitim dhe i lavdishëm, ndërsa kur Kuvendi e zgjedhë Kryetare Atifete Jahjagen dhe Kryeministër Hashim Thaçin, atëher është Kuvend jolegjitim dhe i turpshëm.
    Kesaj fjalie nese ja hjekim ate "lavdishem", del plotesisht e sakte, ashtu ka ndodh, i ke reportazhet e mbledhjeve te kuvendit (nderhyrjet nga jashte, pauzat me zor, telefonatat, zarfet), jo qe po e them une.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    haaaa haa.. ngo knej antijanull..
    Mu rrenat as per 700 vjet s'mundesh me m'i qite per ledin, per te vetmen arsye qe nuk rrej m'sa muhameti alejselaekvesalamualej..
    Eshte mire me lexu qka kam shkru e jo veq me repliku per hater te shkive.., po i perseris fjalet e kontestume:
    "A ke degju ndonjeher qe te marrin pjese 95%, 99% e diku edhe permbi 100% te qytetareve, deri ne 149% ne votime? Kjo i ka ndodh vetem partis ne pushtet jo VV e as te tjerave parti."
    Ktu po tregoj qe vetem PDK-se i ka ndodh me i pas 100% e me shume te qytetareve ne votime, asnje partie tjeter. Me duket qe Decani as 50% se ka arrite.
    Kjo s'do te thote qe s'ka pas parregullsi, mirepo keto perqindje vetem pdk-ja me klysht e vet i mrrin, e une kete e kam thane, theksu, potencu..
    Kesaj fjalie nese ja hjekim ate "lavdishem", del plotesisht e sakte, ashtu ka ndodh, i ke reportazhet e mbledhjeve te kuvendit (nderhyrjet nga jashte, pauzat me zor, telefonatat, zarfet), jo qe po e them une.
    Mos u mundo me e kthy temën në çështje fetare e mos i përmend Shkijet duke u përpjek me më fyer. Ato fyerje mundesh me i mbajtë se të përkasin ty.

Duke e shkurtuar shkrimin vazhdove me përpjekje për shtrembërimin e të vërtetës dhe tregove se me vetëdije je duke gënjyer.

Ja ku e ke atë pjesë të shkrimit pa i heq fjalitë në mes:
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    ...
    A ke degju ndonjeher qe te marrin pjese 95%, 99% e diku edhe permbi 100% te qytetareve, deri ne 149% ne votime? Me keto vota eshte zgjedhe partia e pushtetit. Nese ju pranoni qe kjo eshte normale.. ok. Kjo i ka ndodh vetem partis ne pushtet jo VV e as te tjerave parti.
    ...
    Për parregullësi e pate fjalën. Vazhdove me gënjy duke e ditur se nuk është e vërtet se me vota nga ato parregullësi "eshte zgjedhe partia e pushtetit" sepse janë përsëritur zgjedhjet në ato Komuna ku ka pas parregullësi për të cilat e pate fjalën. Parregullësi, të cilat u mundove me i paraqitë sikur ishin vetëm aty ku partia që ishte, dhe është në pushtet, PDK-ja, fitoi shumicën e votave, përderisa kishte parregullsi edhe në Deçan, ku PDK-ja nuk e kishte dhe nuk e fitoi shumicën, por mbeti fituese AAK-ja.

Përmend "zarfet" duke e kujtu zgjidhjen e zgjedhjes të Kryetares së SHTETIT TË KOSOVËS, që u mbështet në ligjet në fuqi në SHTETIN E KOSOVËS, me ndërmjetësim të Shkelqësisë së Tij, Ambasadorit të SHBA-ës në SHTETIN E KOSOVËS, Christopher William Dell.

Vetvendosja duhet të i qartësojë qëndrimet: a është kundër SHTETIT TË KOSOVËS dhe kundër Amerikës?
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 25-06-2011 më 05:38

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    1500 veta hahhahahaaa, ne daq shume ne daq pak hahha
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    PDK, kryesine e partise e ka sa kane dal keta ne protesta.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    G-2

Edhe ne lindje te mesme ka dore shiku.

Ju ka hanger dreqi, gjat keni me ndjet ne opozite. Ju ne opozite po se po, mirepo eshte mire me dhene alternativa ( mirepo si duket spo dini). Kush me dhen alternativa? Nime ska kush. Albin Kurti nuk din + nuk i kishin dhene vize per Amerike hahahah, paramendoni more cfar lider piifffff.
    shiku ka dore ne kosove e kjo eshte vertetuar dhe verifikuar tashme!
    bashkepunim me kabinetin e tadiqit dhe koshtunices kujto pohimet e kadri veselit!

bashkepunim me hagen sa per ta marre ne qafe ramush haradinajn!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi;

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Mesimet e marra nga policia (herave te kaluara) funksionuan kesaj radhe, sepse ishin me te disiplinuar ( dajaku osht dal prej parajse).

Edhe pse ne kete proteste nuk ishin me shume se 2000 veta shume nga ta persona te mitur.
    sa per polici qe ka hashimi te garantoj qe edhe ne ndertes te qeveris i shim hy o sharlatan por si duket ksaj here nuk ju dhezi mir edhe pse provuat te provokoni per eskalim te protestes pastaj te hani mutt ju te PDK-S NE KUVEND gjdo her kur ju keni provoku protesta ka eskalu pa fajin e vetvendosjes kur ju keni ndejt urt protesta ka vait ne rregull kurse saher qe kosvoven dota vizitoj ndonje minister i shtetit armik siq esht aj i serbis aktivistet e vetvendosje dote sulmojn e skorten e e tije

kurse ju patriota te hashim hajnit boll ma

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Mos u mundo me e kthy temën në çështje fetare e mos i përmend Shkijet duke u përpjek me më fyer. Ato fyerje mundesh me i mbajtë se të përkasin ty.
    Duke e shkurtuar shkrimin vazhdove me përpjekje për shtrembërimin e të vërtetës dhe tregove se me vetëdije je duke gënjyer.
    Ja ku e ke atë pjesë të shkrimit pa i heq fjalitë në mes:

Për parregullësi e pate fjalën. Vazhdove me gënjy duke e ditur se nuk është e vërtet se me vota nga ato parregullësi "eshte zgjedhe partia e pushtetit" sepse janë përsëritur zgjedhjet në ato Komuna ku ka pas parregullësi për të cilat e pate fjalën. Parregullësi, të cilat u mundove me i paraqitë sikur ishin vetëm aty ku partia që ishte, dhe është në pushtet, PDK-ja, fitoi shumicën e votave, përderisa kishte parregullsi edhe në Deçan, ku PDK-ja nuk e kishte dhe nuk e fitoi shumicën, por mbeti fituese AAK-ja.
    Une i permendi shkijet sa here shoh qe ndokush qon uje ne mulli te shkijeve, me apo pa vetedije. Nese nuk eshte rasti yt, je i vetedijshem per kete, mos u fyej.
    Si ajo e shkijeve si ajo e muhamedit ishin vetem batuta.. ti i more seriozisht, vazhdojme seriozisht..

Shkurtesen e bera per shkak te parendesis e jo n'perpjekje me i fsheh, se ato nuk fshehen, atu jan.
    Parendesia qendron ne ate qe: partia ne pushtet ka bere vjedhje skandaloze dhe spektakolare. Me perseritjen e zgjedhjeve u hoq spektakolarja, ndersa skandalozja mbeti po aq e forte si me heret. Kot e fut dhjet here fjalen genjeve, ke genjyer, me genjy.. fakt i gjalle dhe i pamohueshem eshte se hashimi me klysht e tij e mbuloj Kosoven me turp.. me rastin e zgjedhjeve tejkaloi te paimagjinueshmen.. ja preu kembet zyrtarisht Shtetit te Kosoves duke e shenderruar ne plaqke te atij qe eshte me i forte.

Si mendon ti, une po vjedhi sa te muj, nese me zajne.. kurgjo kurrkujt. Ku ka n'bote nje hajn qe zihet te mos jep asnje pergjegjesi, madje te perkedhelet prej "shkelqesis se tij". Duhen doreheqje, sepse nuk qendron moralisht qe te njejtit prap te konkurrojne. Perseritja e zgjedhjeve ishte minimalja ne perpjekje per ta genjyer qytetarin dhe opinionin me te gjere se ja.. pastruam fytyren, ndergjegjen dhe jemi te denje per pushtet.. Kush e pranon kete dinjitet te tyre per te vertet eshte kunder Kosoves dhe qon uje pa asnje dyshim ne mulli te shkijeve. Kush i sulet VV duke tentuar ta paraqese te njejte me partin e cubave(ky qendrim eshte kampion i marrezise, s'ka as me te voglen deshmi, perveq mendjes se thare) qon uje ne mulli te shkijeve. Kush s'don ta kuptoj kete ndryshim mes VV dhe atyre qe vodhen pushtetin, e i barazon ne ligesi, eshte ne gjendje akoma me te keqe. Vija e tret, as me juve as me hajnat, qon uje edhe me shume te shkijet, s'ka vi te tret. Shqiptaret nuk mund t'i lejojne vetes luksin e vijes se tret.
    Përmend "zarfet" duke e kujtu zgjidhjen e zgjedhjes të Kryetares së SHTETIT TË KOSOVËS, që u mbështet në ligjet në fuqi në SHTETIN E KOSOVËS, me ndërmjetësim të Shkelqësisë së Tij, Ambasadorit të SHBA-ës në SHTETIN E KOSOVËS, Christopher William Dell.
    Kjo eshte qesharake dhe s'meriton te komentohet fare.
    Vetvendosja duhet të i qartësojë qëndrimet: a është kundër SHTETIT TË KOSOVËS dhe kundër Amerikës?
    VV i ka qendrimet si rrezet e diellit. VV eshte kunder serbise. Kush e mbeshtet serbin automatikisht vetvetiu del kunder VV, le te jete shkelqesia e tij e ndyre apo pushtetaret jolegjitim vendor momental qe perfaqesojne shtetin e Kosoves.. ka pak rendesi. VV nuk mund ta ndryshoje qendrimin varesisht nga subjekti qe ka perball, kete e bejne servilet e hashimit.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

skipetar

A janë pasuri e Kosovës fabrika e autopjesëve "Ramiz Sadiku", dhe hidrocentralet e Lumbardhit, Radavcit, e Burimit, që janë të blera nga një prej udhëheqësve të Vetvendosjes, Florin Krasniqi?
    une se di se kush i ka ble ato fabrika qe ju thoni por por un them se atoi jan pasuri e kosoves se a i ka ble florim krasniqi at sjam i sigurt dhe nese i ka ble jasht ligjit at ,her duhet denoncuar apo un e di se hajnia nuk matet me gram as me kilogram por nje e di se ministrat nga qeveria e kosoves jan nder hajnat mete mdhenje ne rajon dhe balkan dhe nuk dueht te shfaqim inatete partiake por ta denoncojm te keqen ne kosove tu kiha lut ty si njeri a te pengon kur degjon se ministrat dhe deputetet e pdks ne ket rast jan multi milonera edhe at ne koh rekorde shu te shkurt nga gjith ajo pasuri

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •